Wednesday, 2 November 2011

~ Johan Ariff Asari ~


     Aku rasa most manusia kat Malaysia ni dah kenal or kalau tak pon pasti penah lihat empunya nama ni di TV. Aku baru je tengok drama Cinta Elysa @TV3. Haha...so sweeeeeeeeeeeeeettttttttt...

Sweet gitu..

     Aku memang peminat drama lebih2 lagi kalau pelakonnye kna selera aku (haha..gila demand aku ni). Banyak yang komen kenapa mesti Fasha Sandha yang jadi heroin drama Cinta Elysa tu. Banyak yang kata tak sesuai la. Bosan la ngan Fasha Sandha. Fasha tu itulah...inilah...tapi pada aku semua tu tak penting. Aku tak penah sedar pon Fasha Sandha tu wujud (haha..gila kejam). Aku layan cerita tu coz aku dah lama tangkap suka ngan hero dia ni, Johan Ariff Asari a.k.a Botak. Heheh..

Botak...botak...

     1st time tengok lakonan Johan ni dalam drama Juvana la. Hits gak ar drama ni hari tu. Aku bencik gila ngan watak Botak dalam drama Juvana ni. Huhu..kira lakonan si Johan ni memang berkesan habis la. Jahat gila dia. But now, aku tangkap suka plak ngan dia ni. Hihi...

Maintain sweet walaupon pose macam gangster..

Ustaz Johan.

     Johan ni pernah mendapat pendidikan kelas tahfiz selama dua tahun di Batam dan Jambi, Indonesia. Wah gitu. Ni aku google internet ek. Kalau internet tipu, kira aku tipu korang jugak la. Kan..kan...kan...

With love...Johan..Heheh..

p/s : Akhir kata, aku mampu berangan je la... = ) Ape pon good luck sangat utk empunya nama
Johan Ariff Asari!!

No comments:

Post a Comment