Friday, 29 July 2011

BOLA-BOLA ~

AKU SJA2 BT BNDA NIH .. HEHE^^ .. TGK JE LA


MALAYSIA VS SINGPORE
















haha .. dh tgk suma ?? yg nie plak senarai player team malaysia




safee sali













nor shahrul idlan talaha









safiq rahim













muslim ahmad












amirul hadi







abdul hadi yahya






s.kunalan






khairul fahmi chet mat (keeper)









aidil zafuan








haha .. yg 2 sja aku nk kongsi sbb aku dh xtaw nk ltak sp lg .. yg nie gmbr last .. nie gmbr msa MALAYSIA vs INDONESIA .. thanks 4 watching .. hehehe ~



Sunday, 24 July 2011

BUDAK ZAMAN SEKARANG MEMANG SUKA TENGOK BLUE
Dulu gua ada post pasal benda ni. Semenjak dua menjak gua lepak kat cybercafe ni gua tengok makin menjadi-jadi budak-budak layan blue. Kalau dulu diorang selamber je tanya gua apa laman web lain, sekarang siap angkut "geng bas sekolah" lagi sama-sama join sekaki. Dengan penuh pancaroba gua tengok diorang fikir "search keyword" untuk tengok video blue sampai ada setengah senggama minda bila dia tulis "sex" keluar link yang berbentuk education kat skrin.

Bila tengok ramai-ramai baru layan kot gua rasa, lepas tu masing-masing nak tengok penis
kengkawan yang masih belum sunat naik ke tidak. Bila ada yang naik, mula perli kawan "wei, takkan dah naik kot". Gua rasa budak-budak zaman sekarang memang dah tak takut nak tengok
"blue" secara open kat mana-mana.
Gua ada jugak tengok muka budak ni sorang-sorang. Semua muka tak tumbuh bulu lagi, muka seriyes bila tengok perempuan naik atas lelaki. Tapi ada lagi yang lebih advance dengan mengatakan "yang ni kat enset aku dah ada, aku dah tengok 10 kali dah". Gua tak marah diorang ni sebab gua nak tengok apa yang diorang tengok sambil gua fikir macammana nak prank diorang ni.

Ni gua nak ajar kalau ada budak layan blue dekat cybercafe korang tak payah la nak marah
diorang sebaliknya sila bukak "command promt" kat pc yang korang tengah guna, lepas tu tulis shutdown -i. contoh kat bawah ni.




Lepas tu tekan Enter dan keluaq pulak box seperti kat bawah.



Tekan add lepas tu letak nama PC budak-budak tu.
Pilih option yang ada, isi semua yang ada.


Lepas tu click ok. Kalau tak jadi jugak bermakna korang kena pergi kat PC tu lepas tu shutdown manually.Hanya berfungsi untuk Pc yang guna LAN network. Semua pakai LAN kan ? Hehe.

#Kalau korang kena marah dengan budak-budak tu padan muka. Gua tak tanggungjawab. HAHAHAHA.