Wednesday, 2 November 2011

Botak Juvana

first time aku tengok si BOTAK dah tak BOTAK dalam FUHH....aku tak suke sangat tengok fuhh cos lewat sangat rancangan tuh bersiaran..ontah macam mane,, malam tuh aku still tak tidor lagi..alaah biasa lah dah jodoh nak buat macam mana..hehehehe.. wow!!! smart jugak doh kaw ado rambut..tapi tak kesah ar ada or takde rambut aku tetap minat ko...lepas nih mesti kau  MELETOP!! punye..harap harap kau tak lupa diri macam sesetengah artis uh..sampai habis aw aku layan fuh sebabkan ada johan as'ari nih..

nilah biodata si BOTAK...



smart gituh. ada rambut.=)
perghhh ! memang smart laa muka dy ..

NAMA: johan ariff asari
PENDIDIKAN: diploma kaunseling di kolej universiti islam melaka (KUIM)
dan pernah mendapat pendidikan tahfiz di batam dan jambi indonesia
KEBOLEHAN: boleh menghafal 1 setengah juzud al-quran

seorang yang peramah,kelakar dan rendah diri..(sweet doh)..

WATAK DALAM JUVANA: seorang remaja berusia 17 tahun(umur sekarang 25 tahun).. anak luar nikah dan selalu kena dera dengan bapak dye yang kaki botol..botak suka buli orang dan memberontak...

jom!! layan gambar si johan ariff asari A.K.A botak:
house captain..


sempoi!!..
warden warden diorang



house captain..






uh..gambar si botak je yang aku letak huhuhu..yang lain mintak maaf yo.hope lepas ni adalah juvana 2 pulak yang lagi gempak...weeeeeiiii...

1 comment: